CONEIX-NOS

Hola! Et donem la benvinguda a MARiSOL, Residència de Calella de Mar, per a l'atenció i cura de les persones de la tercera edat.

Favicon_marisol_

Filosofia

El nostre centre es va inaugurar el 19 de març de l'any 1998. És una residència per a l'atenció i cura de les persones de la tercera edat. Portem més de 22 anys lluitant amb molt d'esforç per la nostra casa. La residència té una capacitat de 177 places de les quals 132 estan subvencionades per la Generalitat de Catalunya (places públiques) i la resta són privades. La nostra ubicació a Calella està a un lloc de privilegi. Estem al centre del poble, a 100 metres del mar i a tan sols 5 minuts de l'estació de tren. 

Després de 22 anys, seguim compromesos, motivats i dedicats plenament amb la qualitat i satisfacció de l'usuari per a donar el màxim confort i benestar a les persones majors. A MARiSOL, treballem per a cuidar, i cuidem amb excel·lència perquè l'usuari visqui més i millor. La nostra missió és millorar el benestar i la qualitat de vida dels residents i les seves famílies amb serveis de qualitat i cures professionals.

1

Vols fer una visita guiada?

Equip

Professionals titulats i en plantilla, dirigeixen la cura dels residents amb la finalitat de preservar la seva autonomia personal, aplicant un concepte assistencial centrat en les persones, adaptant-se als costums de cada client i la seva famíla, atenen diàriament les seves necessitats. El nostre equip consta de:

→  Gerent

→  Direcció Coordinadora

→  Metge

→  Infermeria

→  Fisioterapeutes

→  Terapeuta Ocupacional

→  Treballadors Socials

→  Psicòloga

→  Auxiliars de geriatria

→  Animadora

→  Tècnica RRHH

→  Perruquera

→  Podòloga

→  Cuiners

→  Bugaderia i Neteja

→  Manteniment

Instal·lacions

→   Planta Baixa 

Recepció

Despatx subdirecció

Despatx terapeuta social

Despatx mèdic

Infermeria

Farmàcia

Sala d'activitats i Centre de Dia

Sala d'estar principal

Sala videoconferències

Lavabos assistits

Cuina i menjador

Pati amb piscina assistida

Bugaderia

 

→   Planta -1

 

Gimnàs

Perruqueria

Sala polivalent

→   Planta 1a.

Habitacions amb bany privat

Sala pre-assistits

 

→   Planta 2a. i 3a.

Habitacions amb bany privat

→   Planta 4a. i 5a. 

Habitacions amb bany

Sala d'assistits i terrasses

Plantes per residents especials

Empleni el següent formulari i ens posarem ràpidament en contacte amb vostè.

T’informem que les dades facilitades en aquest formulari seran tractades per Centre Residencial de Calella MARiSOL com a responsable d’aquesta web.

La finalitat de la recollida i tractament de les dades personals sol·licitades és per poder resoldre els teus dubtes i proporcionar-te informació sobre els serveis que s’ofereixen.

T’informem que les dades que ens facilites estaran situades als servidors de GoDaddy.com, LLC (proveïdor de hosting on està allotjada la web) dins de la UE, i que es rebrà una còpia d’aquesta informació al correu electrònic mail@residenciacalella.com. Podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició d’aquestes dades dirigint-te a mail@residenciacalella.com, acompanyant una fotocòpia del teu Document Nacional d’Identitat.

Per consultar la política de privacitat de la web https://www.residenciacalella.com/ pots fer-ho aquí.