CANAL DE DENÚNCIES

En Residència Geriàtrica Mar i Sol, ens comprometem a mantenir els més alts estàndards d'integritat, ètica i transparència en totes les nostres operacions. Amb l'objectiu d'enfortir el nostre compromís i garantir un entorn laboral segur i just, hem establert un Canal de Denúncies.

Si ha detectat alguna actuació negligent en l'àmbit de l'organització i disposa de proves, des d'aquí el pot denunciar de forma totalment anònima i segura.

Què és el Canal de Denúncies?

El Canal de Denúncies és una eina que permet a empleats, proveïdors, clients i altres tercers informar de manera confidencial sobre qualsevol conducta irregular, il·legal o contrària als nostres valors i polítiques. Això inclou, però no es limita a:


- Frau i corrupció
- Assetjament i discriminació
- Violacions de seguretat i salut laboral
- Conflictes d'interès
- Qualsevol altra conducta que contravingui les nostres polítiques internes o la legislació vigent

Com realitzar una denúncia?

Per a facilitar la presentació de denúncies, hem disposat d'aquest mitjà a través del qual es poden enviar reportis de manera anònima i segura:
Formulari En línia: Accedeixi al nostre Formulari de Denúncies en línia per a realitzar la seva reporti de manera segura.

Confidencialitat i Protecció

Totes les denúncies seran tractades amb la màxima confidencialitat i professionalisme. Garantim la protecció del denunciant contra qualsevol tipus de represàlia. El nostre objectiu és investigar totes les denúncies de manera exhaustiva i prendre les accions correctives necessàries per a resoldre qualsevol problema identificat.

Compromís amb l'Ètica

Agraïm la seva col·laboració a ajudar-nos a mantenir un entorn ètic i just per a tots. La seva participació és fonamental per a assegurar que Residència Geriàtrica Calella Mar i Sol continuï sent un lloc de treball segur, just i respectuós.

Contacte

C/ Costa i Fornaguera 112
08370 Calella, Barcelona, Espanya
Teléfon: +34 937 694 100
Email: [email protected]

Marisol-footer

Vols estar al dia?

Pascual-maragall-Segell-Inoblidable-2022
Logotipos-finales

"Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19"