CENTRE DE DIA

És un servei d’acolliment diürn de suport a les persones grans que necessiten ajuda i supervisió especialitzada per la realització de les activitats de la vida diària. També és usuari aquella persona activa que vol gaudir d'un espai per socialitzar, relacionar-se i fer activitats que en el seu domicili no li són possibles.

El servei de dia és de dilluns a diumenge. Aquest té una subvenció de la Generalitat de 1500 hores al mes i 45 places en caràcter privat. El centre de dia és estimulant, terapèutic i es fan activitats adaptades de manteniment físic i cognitiu.

Residencia i centre de dia per a l'atenció i cura de les persones de la tercera edat.

 

Filosofia

El centre de dia MARiSOL és un recurs ideal per la prevenció, el tractament i seguiment de molts perfils de la tercera edat i tipus de malalts en les seves fases inicials. És per això que disposem de sales específiques per persones en deteriorament cognitiu dotades de personal especialitzat i centrats en feines de rehabilitació i estimulació.

És un lloc de respir per la família i d'activitats per l'avi que permet conciliar les obligacions diàries amb una atenció professional al major, sense desvincular-lo del seu entorn. És també una excel·lent solució de transició per l'usuari entre l'assistència domiciliària i l'ingrés en una residència.

marisol_casa4

Objectiu

Amb l'objectiu de millorar o mantenir el millor nivell possible d'autonomia personal, les persones majors amb algun grau de deterioració físic o cognitiu (Alzheimer), discapacitat sensorial i de mobilitat, reben atenció especialitzada amb una finalitat preventiva i rehabilitadora.

Els/as usuaris/as disposen d'atenció i seguiment individualitzat i activitats programades en funció de les seves necessitats. La nostra missió principal és proporcionar a les persones majors un suport tècnic i especialitzat en horari diürn perquè puguin desenvolupar amb major autonomia les activitats de la vida quotidiana.

Serveis

A MARiSOL oferim un entorn adequat i adaptat a les seves necessitats que afavoreix a la recuperació i el manteniment de l'autonomia personal i social. Preservem la persona en el seu entorn personal i familiar i, a més a més, proporcionem suport continu a les famílies.

naranja-29

→ Manutenció

Esmorzar, dinar, berenar i sopar amb cuina pròpia i de mercat.

→  Higiènics

Dutxes, supervisió i seguiment higiènic i d’aspecte personal.

→  Infermeria

Control de medicació, cures, educació, seguiment i prevenció de les alteracions de salut.

→  Farmàcia

Administració de medicació, adquisició i control de la pauta en blíster del medicament.

→  Mèdic

Visita medica amb metge propi, consulta gratuïta i seguiment de les dolències, prescripcions mèdiques i proves externes.

→  Fisioteràpia

Manteniment de les capacitats físiques i motores. Rehabilitació bàsica.

→  Teràpia ocupacional

Assistència i manteniment de les activitats de la vida diària.

→  Psicologia

Suport emocional, atenció a les demències en les diferents fases.

→  Atenció social

Informació, orientació a les persones grans, i als seus familiars, tramitació d’ajudes i subvencions.

→  Programa d'activitats

Animació i activitats socioculturals.

 →  Més activitats

—   Acompanyaments per passeig, visites mèdiques, etc.

—   Podòloga

—   Rentat de roba

—   Transport del domicili al centre i retorn, per mitjà de taxi adaptat

—   Teleassistència de mitjanit amb l'aparell de Prosegur per control en sortides, passejos etc.

—   Venta i lloguer d’aparells de mobilitat, llits articulats i altres per ajudes dinàmiques

—   Gestionem la venta de calçat, servei d’òptica y de dentista

Característiques

És imprescindible que en els Centres de Dia es desenvolupin programes d'intervenció on es garanteixi una atenció especialitzada que doni respostes a les necessitats dels usuaris sense descuidar altres aspectes de gran rellevància en la intervenció com és l'àmbit ambiental tant en la seva dimensió física com social.

El Centre de dia MARiSOL té una capacitat legal de fins a 45 persones de més de 65 anys. Podem atendre persones amb deteriorament cognitiu, alzheimer, demència, etc. en les diferents plantes assistides. Disposem d'un espai ampli, molt ben il·luminat i adaptat a les diferents necessitats de mobilitat de cada persona distribuït en:

→ Sales d’estar i TV

→ Gimnàs i fisioteràpia

→ Jardí solejat i adaptat

→ Espai per activitats de lleure i/o ocupacional

→ Cuina pròpia

→ Banys geriàtrics i serveis higiènics adaptats

→ Infermeria

→ Espai per perruqueria

→ Serveis de menjador, higiene de persones, cures i d’altres serveis a demanda que les persones grans puguin necessitar

Usuaris

El Centre de Dia MARiSOL és un centre concertat amb la Generalitat de Catalunya que acull a totes aquelles persones que tenen concedida la Llei de la Dependència, així com aquelles que l'han sol·licitat. També acull a les persones mitjançant plaça privada a jornada completa i/o jornades i dies fraccionats.

azul-31

Contacte

C/ Costa i Fornaguera 112
08370 Calella, Barcelona, Espanya
Teléfon: +34 937 694 100
Email: [email protected]

Marisol-footer

Vols estar al dia?

Pascual-maragall-Segell-Inoblidable-2022
Logotipos-finales

"Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19"